Om Ongoing Warehouse AB

Ongoing är ett IT-företag specialiserat inom området Warehouse Management Systems för företag främst inom tredjepartslogistik. Vi utvecklar och effektiviserar företags logistikhantering med hjälp av ett webbaserat, standardiserat warehouse-system. Ongoing har kontor i Johanneberg i centrala Göteborg. Närheten och kontakterna med högskolor och universitet, främst Chalmers Tekniska Högskola, är en viktig kompetensresurs för företaget.

Ongoing Warehouse affärsidé: 

”Vi är ett produktbolag som - med affärsmodellen Software as a Service –  tillhandahåller ett standardiserat och öppet WMS till ett stort antal företag verksamma inom tredjepartslogistik”

gerhard-guron-och-henrik-ekman

Om företagets ledning

Företaget ägs av Henrik Ekman och Gerhard Guron, som också utgör företagets ledning. De har båda gedigen erfarenhet av verksamhetsutveckling inom warehouseing och transport. De har också stor erfarenhet av företagsledning, försäljning och utveckling av verksamhetskritiska system inom logistiksektorn.

Arbeta på Ongoing

Funderar du på att byta jobb? Eller är du nyutexad från Chalmers? Ongoing Warehouse växer stadigt! Vi har blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri, samt till "Superföretag" av Veckans Affärer. Vi har ett löpande inflöde av nya kunder i Sverige - och också i Norge, Finland, Danmark och andra europeiska länder. Samtidigt utökar våra befintliga kunder användandet av vårt WMS-system. Ongoing söker därför dig med intresse och erfarenhet inom både system/IT och kundkontakter. Vi söker dig som arbetat några år med mjukvara och ser fördelar med att arbeta i en "bred" roll nära våra kunder. 

Vi har kontor i en 20-tals villa i Johanneberg i centrala Göteborg. Därifrån bedrivs verksamheten i rymliga och trivsamma lokaler. Maila gärna mig för mer info eller en träff. Gerhard Guron, VD & grundare, gerhard.guron(at)ongoingwarehouse.com.

Läs mer om hur det är att arbeta på Ongoing


Ongoing WMS i media

Nedan är något av det som skrivits i media om Ongoing Warehouse, vårt WMS-system och våra kunder.