visma

Visma Administration

Visma Administration är Sveriges mest valda ekonomi- och bokföringsprogram. Ett kraftfullt bokföringssystem som varje dag förenklar verksamheten för tiotusentals företagare.

Koppling mellan Visma och Ongoing görs genom att en Vismakonsult kör kopplingen till Ongoings API. Några kända konsulter som har gjort integrationer är Avazon, ITStöd och Infostep.

jeeves

Jeeves

Ett modernt affärssystem är nyckeln till ditt företags framgång. Jeeves erbjuder marknadens mest attraktiva affärssystem med mer än 4 600 kunder i drygt 40 länder. 

Jeeves erbjuder många olika funktioner och en integration mot deras system kan se ut på olika sätt. Hör av dig till oss så ser vi vilken lösning som skulle passa er.

Läs mer om Jeeves på deras hemsida www.jeeves.se 

microsoft-dynamics

Microsoft Dynamics NAV (Navision)

Microsoft Dynamics NAV (Navision) ger små och medelstora företag komplett kontroll över deras kärnverksamhet. En integration mellan Ongoing Warehouse och NAV möjliggör ett effektivt logistikflöde vid användandet av externa logistikleverantörer. NaviPro har utvecklat åtskilliga integrationer för affärssystemet till Ongoing Warehouse SOAP API för det syftet. Kontakta NaviPro för mer detaljer.

mamut

Mamut

Mamut erbjuder kompletta och användarvänliga affärssystemlösningar till bra pris. Mer än 400 000 kunder i Europa förenklar vardagen med lösningar från Mamut.

Mamut erbjuder mycket olika funktionalitet och en integration mot deras system kan se ut på olika sätt. Via Mamuts API finns möjlighet att hämta in- och utleveransordrar samt lagersaldon. Det finns också olika import och export funktioner som kan användas som grund enklare integrationer. Hör av dig till oss så ser vi vilken lösning som skulle passa er.

Läs mer om Mamut på deras hemsida www.mamut.se 

pyramid

Pyramid

Pyramid är ett komplett affärssystem för små och medelstora företag.Det är utvecklat för att passa många olika branschers behov och önskemål. Med bred funktionalitet och ett lättarbetat gränssnitt, utgör Pyramid en modern och flexibel lösning inom ekonomi, information och verksamhetsstöd.

En integration mot Pyramids system kan se ut på olika sätt. Det vanligaste är en filbaserad integration för överföring ordrar och lagersaldon. Hör av dig till oss så kan titta på vilken lösning som skulle passa er.

Läs mer om Pyramid på deras hemsida www.unikum.se
SAP

SAP

SAP AG är ett av de största mjukvaruföretagen i världen och levererar fullskaliga affärssystem för koncerner och företag. Idag använder över 238 000 kunder SAP:s lösningar och tjänster.

SAP erbjudanden innehåller en rad olika systemlösningar för olika typer av företag. En integration mot dessa system kan se ut på olika sätt och baseras på kundens specifika behov. Är du intresserad av att veta mer om vilka möjligheter som finns att integrera ert system med Ongoing kontakta oss.

Läs mer om SAP.

vendre

Vendre

Vendre är en fullskalig e-handelsleverantör som hjälper företag att bedriva och optimera försäljning i digitala kanaler.

Vendre har byggt en full integration mot Ongoings lagersystem för överföring av bl.a. ordrar och artiklar samt tillbakarapportering. Frågor kring funktioner och uppsättning besvaras av Vendre.

För mer information om Vendre, se deras hemsida.

Wikinggruppen

Wikinggruppen

Wikinggruppen är en av Sveriges största e-handelsleverantörer. Kopplingen mellan Wikinggruppens e-handelsplattform och Ongoing gör det möjligt för Wikinggruppens e-handelskunder att välja mellan ett stort antal logistikföretag för sin lagerhantering om man önskar outsourca sitt lager. Läs mer på https://wikinggruppen.se

Wikinggruppen bygger kopplingar till Ongoings API efter kundernas önskemål. Nedan är exempel på vad en koppling kan omfatta. 

·  Hämta lagersaldo

·  Skicka order

·  Skicka ändrad order

·  Hämta leveransstatus.

·  Makulera order från webbutiken


Starweb

Starweb

Öka din försäljning med en smart e-handel optimerad för mobiler. En e-handel med mycket hjärta sedan starten år 2000. Snygg också!

Direktkopplingen mellan Starweb och Ongoing Warehouse ger dig stor flexibilitet och återrapportering direkt till webbutiken, oavsett om du har ett affärssystem eller inte.

garp

Garp

Affärssystemet Garp är utvecklat från grunden för små växande tillverkare och grossister. Garp är färdigt att använda och lätt att komma igång med. Robust, skalbart och med låg totalkostnad.

En integration mot Garp kan se ut på olika sätt. Hör av dig till oss så kan titta på vilken lösning som skulle passa er.

Läs mer om Garp på deras hemsida garp.se

Visma Business

Visma Business

Visma Business är ett av Vismas mest avancerade och mest anpassningsbara affärssystem. Genom att koppla samman Visma Business med Ongoing Warehouse kan ett kostnadseffektivt logistikflöde åstadkommas.

Pector AB har byggt en lösning för att koppla samman Visma Business med Ongoing Warehouse via öppna API. Bland annat används Ongoing Warehouse väldokumenterade API.

Läs mer på Pectors hemsida.