Nyheter

Unifaun AB och Ongoing Warehouse AB startar samarbete

Unifaun AB, Sveriges ledande leverantör inom transportadministrativa system och Ongoing Warehouse AB - specialiserat på ett standardiserat, webbaserat warehouse-system - startar samarbete. Samarbetet innebär att företagens respektive produkter integreras med varandra för att förenkla för lager- och logistikföretag att bl. a beställa transporter. Första kunden som kommer köra de båda systemen integrerade är logistikföretaget Elogistik.

”Efter önskemål från kunder inom lager- och logistikbranschen har Ongoing kopplat ihop sitt warehouse-system med våra system”, säger Staffan Isaksson, VD på Unifaun.  ”Unifaun hanterar ordrar till de flesta större transportörer t.ex. DHL, Schenker och Posten, - och kopplingen till Ongoings lagersystem gör det enkelt för t.ex. tredjepartlogistiker och företag med lagerhotell att boka transporter direkt från Ongoings lagersystem, via Unifaun”, säger Staffan Isaksson. 

”Unifaun ser mycket positivt på ett närmare samarbete med Ongoing Warehouse AB och det är vår bedömning att de har en intressant webbaserad produkt och en modern filosofi som väl passar Unifauns tankegångar om standardiserade produkter i en online-miljö”, säger Staffan Isaksson vidare. 

”Ongoing har en utpräglad partnerstrategi som innebär att vi ger våra kunder nytta genom att integrera oss med ledande systemleverantörer inom transport- och logistik.  Våra kunder ser det som självklart att deras olika system skall samspela och att deras olika systemleverantörer skall samarbeta för att förenkla och effektivisera deras verksamhet. Unifaun är med sin stora kundbas och sina moderna on-line-system en perfekt partner för oss”, säger Gerhard Guron, VD på Ongoing Warehouse AB.

Om Unifaun

Unifaun är idag den ledande TA-systemleverantören i Sverige med över 50 000 aktiva företag som dagligen använder systemen; Unifaun Online, Pacsoft Online, Initzo och Unifaun PrintServer. Mer information på www.unifaun.se

Om Ongoing Warehouse AB

Ongoing är ett nischat mjukvaruföretag inom logistik som är specialiserat på att utveckla, sälja och supporta ett standardiserat warehouse-system. Affärsidén är att snabbt och enkelt tillhandahålla ett kompetent, webbaserat warehouse-system. Mer information på Ongoing Warehouse.

Publicerad: 2008-09-18

Skärmklippgaselle

Varför Gasell-utmärkelsen spelar roll

Först och främst är det en trygghet för våra kunder i Norden och övriga Europa. Det går bra för Ongoing och att vi är här för att stanna och fortsätta utvecklas i nära samarbete med våra kunder och partners.

Ongoing Warehouse har, liksom ett antal av våra kunder, blivit utsett till Gasellföretag i år igen av näringslivstidningen Dagens Industri (DI). Vi är kanske inte de som bryr så mycket om utmärkelser, men det känns självklart bra att kunna kallas Gasellföretag. Sedan starten för tio år sedan har Ongoing vuxit stadigt, med bra lönsamhet och med hjälp av endast eget kapital, utan några som helst skulder. Kort och gott ett växande företag med mycket sunda finanser. På vilket sätt har detta betydelse? Först och främst är det en trygghet för våra kunder i Norden och övriga Europa. Det går bra för Ongoing och att vi är här för att stanna och fortsätta utvecklas i nära samarbete med våra kunder och partners. Det är också viktigt för våra medarbetare att vi inte bara växer utan gör det på ett ansvarsfullt och stabilt sätt.

Begreppet Gasell-företag myntades av den amerikanska ekonomen David Birch när han granskade vilka företag som växer och skapar arbeten. Det var inte de stora företagen (”elefanterna”) och inte heller de riktigt små företagen (”mössen”). Birch upptäckte en typ av snabbväxande företag som endast utgjorde 3% av alla företag i USA men som stod för 70% av alla nya jobb! Han kallade dem för Gaseller – de springer snabbt och hoppar högt!


Publicerad: 2018-11-20

Nyttan med lagersystemet Ongoing Warehouse för varuägare som outsourcar sin lager- och logistikhantering

Många företag som letar efter en logistikleverantör (3PL-aktör) kontaktar oss på Ongoing med frågor om fördelarna med att lägga ut lagret till ett logistikföretag som använder Ongoing Warehouse. Vi har sammanfattat några punkter som tar upp nyttan med systemet för dig som varuägare.

För dig som varuägare är det av stor vikt att företaget som sköter din lager – och logistikhantering har ett kompetent lagersystem som är enkelt att integrera med ditt affärssystem eller webbshop, likväl med olika transport administrativa system. Ongoing Warehouse har färdiga integrationer med ett stort antal av de vanligt förekommande systemen på marknaden. Att systemet är webbaserat innebär transparens - det vill säga att du när som helst – kan logga in i systemet för att se information om dina produkter, till exempel lagersaldo, spårbarhet med mera. Ongoing Warehouse är det mest använda Warehouse Management Systemet (WMS) i Norden.

Nedan har vi punktat ner fem fördelar med systemet Ongoing Warehouse sett från din synvinkel som varuägare:


1.       Färdiga integrationer

Integrationer ger dig bra nytta då mycket manuellt jobb försvinner, men också att de minskar ledtider samt risken för fel.

Ongoing har redan utvecklat integrationer till de mest förekommande affärssystemen, webbshopparna och transportadministrativa systemen i Norden. Har ni något av dessa system går det snabbt och enkelt att integrera med Ongoing. Detta sparar er tid och pengar eftersom integrationen redan är gjord!

Ett integrationsflöde kan till exempel innebära att inköps ordar och ordrar med artiklar och kundinfo går över automatiskt till Ongoing för plock och pack för att sedan elektroniskt skickas över till något transportsystem för vidare transport till kund. Ongoings färdiga integrationer till de stora transportadministrativa systemen som till exempel Unifaun och Consignor, gör att det går snabbt och smidigt att leverera ut era produkter till era kunder. Ongoing Warehouse, med integrationerna till de kringliggande systemen i logistikkedjan, är således en färdig systemuppsättning som snabbt kan sättas upp för ditt varuflöde!

Se vilka system Ongoing gjort integration till samt vad integrationerna omfattar: https://docs.ongoingwarehouse.com/Integrations


2.       Öppet och väldokumenterat API (tekniskt gränssnitt)

Ongoing har ett standardiserat gränssnitt för integrationer, så kallat API. Detta gör det möjligt för vilket externt system som helst att skicka och hämta information från Ongoing. Antingen kan den angränsande systemleverantören göra integrationen genom att använda API:t eller så kan du anlita en konsult, alternativt låta en egen utvecklare göra integrationen. Detta innebär att vilken aktör som helst med systemkunskap snabbt och enkelt kan integrera ett system med Ongoing.

Se vilka integrationer som gjorts av olika partners via Ongoings API: https://docs.ongoingwarehouse.com/Integrations#partners

För mer information om Ongoings API och hur det fungerar med integrationer, se Ongoings utvecklarsida. https://developer.ongoingwarehouse.com/ 

Ongoing har nyligen (2018) även utvecklat ett separat API för att möjliggöra integrationer med olika automationssystem. Mer info på följande länk: https://developer.ongoingwarehouse.com/Automation-API

 

3.       Det går snabbt och enkelt att sätta upp en effektiv hantering av dina varor.

Ongoing Warehouse är ett standardsystem som under de senaste tio åren skaffat sig omfattande systemkompetens att effektivt sätta upp olika typer av varuflöden. I Ongoing finns således de standardfunktioner och standardkomponenter som behövs för att snabbt och effektivt få upp de vanligaste varuflödena. Detta gör att du till en låg kostnad kan få en effektiv hantering av dina varor. Exempel på standardfunktioner i Ongoing är e-handelsplock/plockvagn, kyl & frys hantering/ bäst före datum, serienummerhantering, batchplock, med mera.

I Ongoing kan man också snabbt sätta upp olika typer av standardscanningar för att effektivisera hanteringen och minska felplock. Mer info om standardscanningar: https://docs.ongoingwarehouse.com/Scannings

 

4.       Du har total koll på dina varor 24/7 genom kund-login

Eftersom Ongoing är webbaserat, kan du när som helst logga in i systemet för att få all relevant information om dina varor. Det är en stor fördel för dig. Du slipper onödig och tidskrävande kommunikation med din logistikleverantör om du undrar över något eller snabbt behöver information eftersom du själv har tillgång till systemet. Du kan till exempel se lagersaldo, övervaka och följa upp ordrar och se track & trace. Vid scanning så kan ni följa in- och utleveranser i realtid. Du har också möjlighet att se olika typer av statistik för att till exempel följa upp att hanteringen av dina varor sker effektivt. En annan fördel är att du har full spårbarhet, vilket till exempel är bra om dina produkter kräver serienummer- eller batchhantering.

Läs mer om Ongoings kund-login på följande länk:  https://docs.ongoingwarehouse.com/Manuals/Customer-Manual

 

5.       Trygghet i att dina varor körs i ett beprövat, marknadsledande WMS-system

För dig som varuägare är det tryggt att dina varor körs i ett beprövat system som används av ett mycket stort antal företag i Sverige och Norden. Ongoing Warehouse är det mest använda lagersystemet i Norden med cirka 3 000 varuägares godsflöden som dagligen körs i systemet och flera tusen personer använder systemet i sin vardag. IT-företaget Ongoing Warehouse AB som står bakom systemet är helt specialiserat på lagersystem och har funnits i tio år. Bolaget växer stadigt, har stabil ekonomi och utvecklar löpande nya funktioner och förbättringar i systemet.

 

Läs om Ongoing Warehouse på www.ongoingwarehouse.se


Publicerad: 2018-11-19

Jonas Heinonen, CEO Boomerang Distribution OU & Fredrik Einarsson, CEO Ongoing Warehouse AB

Boomerang Distribution – stark internationell tillväxt inom E-handelslogistik med Ongoings WMS!

"Boomerang har haft en enastående tillväxt sedan 2015 och Ongoing Warehouse har i stor utsträckning bidragit till detta...", säger Jonas Heinonen CEO Boomerang Distribution OU

Boomerang Distribution OU är ett av de största företagen inom returhantering och 3PL-tjänster i Skandinavien. Företaget har svenska ägare och ledning, och ligger strategiskt placerat i Tallinn, Estland.

"Vi började samarbeta med Ongoing Warehouse 2015 och har sedan dess använt deras Warehouse Management System för att genomföra mer än 100 e-handelsintegrationer”, säger Jonas Heinonen, VD för Boomerang Distribution OU.

Majoriteten av Boomerangs kunder ligger inom det nordiska/baltiska e-handelsklustret. Leveranser till e-handelskunderna sker över hela världen. Boomerangs kunder kräver flexibel och högkvalitativ service både när det gäller leveranser och returhantering.

"Boomerang har haft en enastående tillväxt sedan 2015 och Ongoing Warehouse har i stor utsträckning bidragit till detta. Främst genom att systemet standardiserat våra interna processer och tillhandahållit en skalbar systemprocess för att stödja den dynamiska miljö som vi som tredjepartslogistiker verkar inom", fortsätter Jonas Heinonen.

Boomerang använder systemet för integrationer med sina kunders e-handelsplattformar och affärssystem, och har också integrationer med olika transport- och distributionssystem.

"Den största nyttan med systemet är snabba och kostnadseffektiva integrationer med våra kunders system. Vi har också stor nytta av att systemet är flexibelt eftersom vår och våra kunders affärsmiljö är snabbföränderlig”, avslutar Jonas Heinonen.

Ongoing Warehouse är ett svenskt It-företag baserat i Göteborg som med sitt Warehouse Management System med samma namn är marknadsledande i Norden inom nischen lagersystem för 3PL och e-handelsflöden.

"Boomerang är ett välskött, ägarlett företag som har samma skandinaviska värderingar som vi vad gäller kvalitet, service och pålitlig leverans. För oss är det viktigt att växa och utvecklas i nära samarbete med våra framgångsrika kunder som till exempel Boomerang", säger Fredrik Einarsson, VD för Ongoing Warehouse AB.

För mer information, välkommen att kontakta:

Fredrik Einarsson, CEO Ongoing Warehouse AB, Fredrik.Einarsson@ongoingwarehouse.com , telefon: +46 317675450. www.ongoingwarehouse.com

Jonas Heinonen, CEO Boomerang Distribution OU,  jonas@boomerang.eetelefon: +372 53057799. www.boomerang.ee


Publicerad: 2018-11-05

Nu lanserar vi vår nya hjälpsida

Vi har samlat all vår dokumentation under ett tak och gjort det tillgängligt för alla. Sidan innehåller information om hur du kommer igång med systemet, hur man använder scanning, och mycket mer.

Adressen till vår nya sida med dokumentation är: docs.ongoingwarehouse.com. Vi uppdaterar sidan kontinuerligt. Ett smakprov av vad som finns:

Du har väl inte heller missat att vi har en speciell sida ämnad för mjukvaruutvecklare som vill integrera med Ongoing? Se developer.ongoingwarehouse.com!

Publicerad: 2018-09-24

Fasadebilde Accelerator

Accelerator styrker sin posisjon med sky-basert lagerstyringssystem

Accelerator er et norsk privateid selskap som har bred kompetanse på drifting av tredjepartslogistikk (3PL). ”Alle varer blir skannet inn på lokasjon, med nøkkelfunksjoner som støtter FiFo/FeFo, og batchnummer", forteller Martine Dørmænen, Produktutvikler-/logistikksjef Accelerator AS. 

Etter at lagerstyringssystemet Ongoing Warehouse ble tatt i bruk har virksomheten utvikles med håntering av flere forskjellige kunders logistikk.

”Vi har mange forskjellige typer kunder, med alt fra kosmetikk, renholdsartikler, og matvarer til arkivsystemer og større maskiner. Vi håndterer derfor også innlandsdistribusjon B2B og B2C inkl. e-Handel. Systemet er meget fleksibelt og kan enkelt tilpasses samt integreres med de forskjellige kundene og deres kunders behov. Ettersom Accelerator AS håndterer alt innenfor spedisjon dertil også Import/Eksportfrakter samt tollager, kan vi med fordel for kunden operere som en logistikkpartner, der kunden selv får mer tid til å fokusere på markedsføring og salg. Ongoing Warehouse er derfor en viktig nøkkel for oss, der WMS og TMS er integrert med hverandre”, forteller Martine Dørmænen, Produktutvikler-/logistikksjef Accelerator AS

”Alle varer blir skannet inn på lokasjon, med nøkkelfunksjoner som støtter FiFo/FeFo, og batchnummer. Ettersom Accelerator AS fungerer som et tollager for enkelte kunder, har Ongoing Warehouse også gitt oss mulighet til å skanne artikler inn på lager med direkte tilknytning til godsnummer. Våre kunder tilbys mulighet for enkel tilgang i vårt nettbaserte lagerstyringssystem, noe som gjør oversikten for våre kunder enklere, dette gir oss muligheten til å være gjennomsiktige og åpne for våre kunder, der de kan følge deres varer ned på ordre og artikkelnivå”, fortsetter Martine.

”Ongoing Warehouse er også enkelt å bruke, det er innovativt  og har alle funksjonene vi trenger for å tilby kundene våre kostnadseffektive og optimale lagertjenester”, sier Martine. 

Ongoing Warehouse er spesielt utviklet for tredjepartslogistikk og lagerhotell. Ongoing Warehouse benyttes av rundt 210 logistikkbedrifter innen tredjepartslogistikk i Norden. Totalt kjøres vareflyten for ca 3000 bedrifter i systemet. Så langt har tjuefem norske 3PL-selskaper tatt i bruk Ongoing Warehouse. Det er stor interesse for vårt lagerstyringssystem i Norge. At systemet er nettbasert med en månedlig kostnad per bruker, faller i god jord, sier Fredrik Einarsson, Markedssjef Ongoing Warehouse.

Om Accelerator

Accelerator AS disponerer i dag 1000 kvm terminal og 3500 kvm lager og ligger med meget flotte fasiliteter og god beliggenhet i Lahaugmoveien 81, 2013 Skjetten. Les mer http://www.accelerator.no/

Publicerad: 2018-01-24

Rahtikeskus_Logistiikka_Slideri_1920x700_terminaali

Ongoing Warehouse växer i Finland

Finska företaget Rahtikeskus Oy har valt Ongoing Warehouse som lagersystem för sin 3PL-verksamhet. ”Vi har kommit igång snabbt i systemet. Vi kör redan ett 20-tals kunders varuflöden i Ongoing Warehouse", säger Johannes Knapas, Försäljningschef på Rahtikeskus Oy.

”Både vi, och våra kunder är mycket nöjda med tjänsten. Ongoing är lätt att använda och systemet är mycket tydligt och väl fungerande för tredjepartslogistik”, säger Johannes Knapas, Försäljningschef på Rahtikeskus Oy.

Rahtikeskus Oy är ett medelstort transportföretag, som erbjuder både transporttjänster, lagring och 3PL åt sina kunder.  Rahtikeskus har två stycken lager i Vanda invid Ring 3. Företagets styrka är att producera logistiktjänster som skräddarsys enligt kundens behov.

”Vi har kommit igång snabbt i systemet. Vi kör redan ett 20-tals kunders varuflöden i Ongoing Warehouse. En mycket bra egenskap med Ongoing är att systemet skräddarsys efter varje enskild kunds behov”, fortsätter Johannes.

Ongoing Warehouse är ett nischat mjukvaruföretag inom logistik som är specialiserat på ett standardiserat WMS-system för 3PL-branschen. Ongoing har 195 stycken logistikföretag som kunder i Norden och märker ett ökat intresse i Finland såväl som i övriga Norden.

”Fler och fler logistikföretag som arbetar med 3PL vill ha ett webbaserat system som man kan starta igång snabbt och enkelt. En fördel är också att systemet kan användas av kunderna för att se lagersaldo, statistik, skapa order- och inköpsorder, med mera, säger Gerhard Guron, VD för Ongoing Warehouse AB.

Ongoing Warehouse har ett stort antal integrationer med olika affärssystem, webbshopar och transportadministrativa system som till exempel Unifaun och Consignor. Företaget har varit verksamt i nio år och har haft kunder i Finland sedan sju år tillbaka.

”Systemet finns på finska språket och vi har sedan flera år tillbaka haft samarbete med såväl stora som små logistikföretag i Finland, till exempel Kaukokiito och SP Logistics. Det känns roligt att få ytterligare en finsk kund, säger Gerhard Guron. 

Publicerad: 2017-10-18

Nyheter

Varför Gasell-utmärkelsen spelar roll

Först och främst är det en trygghet för våra kunder i Norden och övriga Europa. Det går bra för Ongoing och att vi är här för att stanna och fortsätta utvecklas i nära samarbete med våra kunder och partners.

2018-11-20Läs hela artikeln

Nyttan med lagersystemet Ongoing Warehouse för varuägare som outsourcar sin lager- och logistikhantering

Många företag som letar efter en logistikleverantör (3PL-aktör) kontaktar oss på Ongoing med frågor om fördelarna med att lägga ut lagret till ett logistikföretag som använder Ongoing Warehouse. Vi har sammanfattat några punkter som tar upp nyttan med systemet för dig som varuägare.

2018-11-19Läs hela artikeln

Boomerang Distribution – stark internationell tillväxt inom E-handelslogistik med Ongoings WMS!

"Boomerang har haft en enastående tillväxt sedan 2015 och Ongoing Warehouse har i stor utsträckning bidragit till detta...", säger Jonas Heinonen CEO Boomerang Distribution OU

2018-11-05Läs hela artikeln

Nu lanserar vi vår nya hjälpsida

Vi har samlat all vår dokumentation under ett tak och gjort det tillgängligt för alla. Sidan innehåller information om hur du kommer igång med systemet, hur man använder scanning, och mycket mer.

2018-09-24Läs hela artikeln

Accelerator styrker sin posisjon med sky-basert lagerstyringssystem

Accelerator er et norsk privateid selskap som har bred kompetanse på drifting av tredjepartslogistikk (3PL). ”Alle varer blir skannet inn på lokasjon, med nøkkelfunksjoner som støtter FiFo/FeFo, og batchnummer", forteller Martine Dørmænen, Produktutvikler-/logistikksjef Accelerator AS. 

2018-01-24Läs hela artikeln

Ongoing Warehouse växer i Finland

Finska företaget Rahtikeskus Oy har valt Ongoing Warehouse som lagersystem för sin 3PL-verksamhet. ”Vi har kommit igång snabbt i systemet. Vi kör redan ett 20-tals kunders varuflöden i Ongoing Warehouse", säger Johannes Knapas, Försäljningschef på Rahtikeskus Oy.

2017-10-18Läs hela artikeln

Arbeta på Ongoing? Vi söker löpande efter systemutvecklare!

”Jag trivs med blandningen av utveckling och kundkontakt samt att det egna ansvaret kompletteras med samarbete och teamkänsla”, säger en av våra systemutvecklingskonsulter.

2017-05-23Läs hela artikeln

Ny standardscanning - Plockuppdrag (Batchplock)

Scanning av plockuppdrag är en ny standardscanning i Ongoing Warehouse och används när man plockar flera ordrar samtidigt (batchplock). 

2017-05-18Läs hela artikeln

Visma.net og Ongoing forenkler logistikken for Amundsen Sports

“Integrasjonen mellom Visma.net og Ongoing har automatisert våre logistikkprosesser vesentlig”, sier Jørgen Amundsen, CEO på Amundsen Sports.

2017-03-16Läs hela artikeln

Mångsidig och ödmjuk Systemutvecklingskonsult till snabbväxande Ongoing sökes!

Vi söker dig som efter teknisk högskola arbetat några år. Eller dig som snart är klar med din utbildning på Chalmers – eller likvärdig utbildning.

2017-03-15Läs hela artikeln

Norska Björgs Transport driftsätter Ongoing

"Ongoing har många kopplingar till kundernas system och också ett så kallat API som möjliggör för våra kunder att enkelt koppla sig till Ongoing".

2017-02-08Läs hela artikeln

RST Logistics AS väljer Ongoing

Norska logistikföretaget RST Logistics har valt Ongoing. Läs mer i pressmeddelandet nedan eller läs artikel (på norska).

2016-11-21Läs hela artikeln

Ongoings WMS hjälper Olssons Logistics med Internationella kunder!

Olssons Logistics kör sina internationella kunder i Ongoing. Läs mer i pressmeddelandet nedan. 

2016-08-15Läs hela artikeln

Norska logistikföretaget Loadmaster AS har implementerat Ongoing

Det expansiva Logistikföretaget Loadmaster AS har driftsatt Ongoing som WMS för sin lagerverksamhet. Läs mer i pressmeddelandet nedan (på norska). 

2016-03-02Läs hela artikeln

Ny kund i Danmark - Ongoing levererar system till Parcel Feeder A/S

Parcel Feeder A/S använder Ongoing för att hantera sin verksamhet inom tredjepartslogistik. Läs mer i pressmeddelandet nedan (på danska). 

2015-12-07Läs hela artikeln

Hösten 2015 - Vi växer & rekryterar!

Ongoing växer då våra befintliga kunder växer och därmed använder systemet mer och mer. Vi har också ett bra inflöde av nya kunder - både i Sverige och övriga Norden. Detta gör att vi nu söker fler medarbetare. 

2015-08-12Läs hela artikeln

Ytterligare ett norsk 3PL-företag har driftsatt Ongoing

3PL-företaget Ntex AS med lager i Vinterbro utanför Oslo, har driftsatt Ongoing. Att systemet är enkelt att använda och går snabbt att driftsätta är två av fördelarna enligt företaget. Läs mer på den norska logistiksajten Moderne Transporter (på norska) eller pressmeddelandet nedan. 

2015-03-26Läs hela artikeln

DC Syd AB stärker upp med Ongoings WMS!

DC Syd AB, ett lager – och logistikföretag, har valt Ongoing Warehouse som WMS-system för att utveckla sin verksamhet inom tredjepartslogistik. 

2015-03-10Läs hela artikeln

Ongoing växer i Norge - Läs om Colliflow AS i logistiksajten "Logistikk & Ledelse"

Fler och fler norska 3PL-företag väljer Ongoing som WMS-system. Systemet finns på norska språket och Ongoing har ett 10-tal norska kunder - alla är företag inom tredjepartslogistik. Läs om en av våra kunder Colliflow AS i den norska logistiksajten "Logistikk & Ledelse"

2015-01-19Läs hela artikeln

Vi söker nya medarbetare!

Erbjudande till dig med intresse för såväl systemutveckling som verksamhet/ kundkontakt! Ongoing växer vidare och har nyligen utsetts till såväl ”Gasellföretag” (av Dagens Industri) som ”Superföretag” (av Veckans Affärer).

2014-10-27Läs hela artikeln

Ongoing Warehouse utsedd till Gasellföretag

Mjukvaruföretaget Ongoing Warehouse – specialiserat på ett webbaserat Warehouse Management System ( så kallat WMS)  - har av affärstidningen Dagens Industri  blivit utsedd till Gasellföretag. Utmärkelsen går till de snabbast växande företagen i Sverige som också kan uppvisa lönsamhet.

2014-10-13Läs hela artikeln

Smart användande av IT-system gör att kunder väljer M3 Logistics

M3 Logistics är ett logistikföretag som är specialiserat på tredjepartslogistik. Bland kunderna finns företag som till exempel Odd Molly, Profoto, Hynky Dory och Claes Göran Shoes. M3 Logistics har med hjälp av  sin WMS-leverantör Ongoing Warehouse kopplat ihop varuflödena elektroniskt

2014-04-09Läs hela artikeln

EDI-Soft , nordens största leverantör av TA-system, och Ongoing Warehouse AB, en av nordens ledande leverantörer av WMS-system har startat samarbete.

Samarbetet innebär att företagens respektive produkter – Ongoing Warehouse och Consignor - integreras med varandra för att förenkla för lager- och logistikföretag att bland annat beställa transporter. En av kunderna som använder de båda systemen integrerade är företaget Altus Norway AS i Moss.

2014-04-03Läs hela artikeln

Storex satsar på effektivitet och kvalitet i lagerhantering och transportadministration

2013-09-13Läs hela artikeln

Börjes Logistik & Spedition storsatsar på e-handelslogistik med webbaserat WMS!

2013-04-23Läs hela artikeln

Alltransport stärker upp med Ongoings WMS!

2013-03-21Läs hela artikeln

AkkaFRAKT affärsutvecklar med Ongoings WMS

2012-11-28Läs hela artikeln

"Molnbaserat WMS ger nya affärer" -artikel om Ongoing i Dagens Industris logistikbilaga

"Molnbaserat WMS ger nya affärer" är rubriken i artikeln om Ongoing i senaste numret av Intelligent Logistik. Ongoing uppmärksammades i Dagens Industris årliga logistikbilaga. Artikeln i bilagan nederst på sidan 10.

2012-11-12Läs hela artikeln

Ongoing växer och söker nya medarbetare!

2012-11-12Läs hela artikeln

Ongoing och affärssystemet Specter kopplar ihop systemen

2012-04-16Läs hela artikeln

LogistikPalatset Borås AB effektiviserar orderflödet med Ongoing Warehouse och Unifaun Online

2012-04-16Läs hela artikeln

RPG Logistics växer och satsar på nya IT-system

RPG Logistics AB, ett bolag med helhetslösningar inom logistiksektorn, satsar på moderna IT-system för att utveckla sin verksamhet ytterligare.

2012-03-05Läs hela artikeln

Flexibilitet avgjorde när Almroths Express & Åkeri valde WMS-system

Det växande logistikföretaget Almroths Express & Åkeri AB väljer Ongoing Warehouse som WMS-system (Warehouse Management System) för att bättre kunna anpassa sina logistiklösningar efter kundernas behov.

2011-10-07Läs hela artikeln

Veddesta Distribution AB och dess dotterföretag Multi Logistik AB driftsätter Ongoings WMS-system

Veddesta Distribution AB och dess dotterföretag Multi Logistik AB har startat ett samarbete med IT-företaget Ongoing Warehouse AB. Samarbetet innebär att de båda logistikföretagen kommer att att använda Ongoings webbaserade warehouse management system (så kallat wms-system) för att effektivisera och utveckla sin logistikverksamhet inom 3PL och servicelogistik.

2011-09-21Läs hela artikeln

Webbaserat lagersystem skapar affärer för Roxtrans AB

Logistikföretaget Roxtrans AB har nyligen driftsatt ett webbaserat lagersystem, även kallat Warehouse Management System (WMS-system) av systemleverantören Ongoing Warehouse AB.

2011-06-22Läs hela artikeln

GP-Last har driftsatt Ongoings WMS-system

Transport- och logistikföretaget GP-Last AB har under februari månad driftsatt ett webbaserat lagersystem, även kallat Warehouse Management System (WMS-system). Systemleverantör är Ongoing Warehouse AB.

2011-03-01Läs hela artikeln

Selector Logistik satsar på tredjepartslogistik för E-handeln

2010-10-12Läs hela artikeln

PGF Logistik vässar sitt erbjudande med webbaserat lagersystem

PGF Logistik AB är ett växande logistikföretag beläget i Vaggeryd, i direkt anslutning till avfart 90 längs E4:an. För att effektivisera sin lagerlogistik och ge kunderna bättre information har PGF Logistik AB sedan en tid använt ett lagersystem från Ongoing Warehouse.

2010-10-11Läs hela artikeln

LBC Ängstorp AB erbjuder webbaserat lagersystem till sina kunder

LBC Ängstorp AB slutför nu byggandet av sitt 2000 m2 stora lagerhotell. Bygget sker till stor del i egen regi och ligger i direkt anslutning till LBC Ängstorps nuvarande lokaler i Laholm. Lagerlokalerna beräknas stå färdiga att användas i oktober.

2010-06-22Läs hela artikeln

Ecomsupport väljer 3PL-system från Ongoing

Företaget Ecomsupport med verksamhet inom både tredjepartslogistik och e-handelslösningar, har valt lagersystem från IT-företaget Ongoing Warehouse AB.

2010-06-16Läs hela artikeln

Olavia Logistik effektiviserar med EDI-flöde och scanning

Olavia Logistik har använt lagersystemet Ongoing sedan sommaren 2009. För att få spårbarhet och för att öka säkerheten har Olavia Logistik under vintern använt scanners tillsammans med Ongoings scanningsmodul.

2010-03-24Läs hela artikeln

ALI Logistik driftsätter webbaserat system för sin lagerverksamhet

ALI Logistik har nyligen ingått ett avtal med IT-företaget Ongoing Warehouse AB avseende ett webbaserade lagersystem, så kallat WMS-system, för sin verksamhet inom tredjepartslogistik (3PL).

2010-02-22Läs hela artikeln

LogistikPalatset Borås AB investerar in nytt lagersystem

Ledningen för LogistikPalatset har nyligen beslutat att investera i ett nytt webbaserat lagersystem, även kallat Warehouse Management System. Systemet heter Ongoing Warehouse och är speciellt framtaget för tredjepartslogistikföretag.

2010-02-17Läs hela artikeln

DB Schenker tecknar ramavtal med Ongoing Warehouse

Schenker AB och Ongoing Warehouse AB har nyligen ingått ett ramavtal avseende Ongoings webbaserade lagersystem för tredjepartlogistik. Avtalet innebär att DB Schenker – för att använda systemet - betalar en månadsavgift per användare enligt konceptet ”Software as a Service”. I månadsavgiften ingår nyttjanderätt, support & fria uppdateringar, samt drift av systemet.

2009-10-21Läs hela artikeln

FG Nordic AB - ny kund

Ongoing syr ihop FG Nordic AB:s logistikhantering

2009-09-07Läs hela artikeln

Olavia Logistik AB väljer Ongoing

Olavia Logistik AB i Landskrona har nyligen valt att köpa lagersystem av systemleverantören Ongoing Warehouse AB.

2009-08-18Läs hela artikeln

Transart AB - ny kund

För att effektivisera sin lager- och logistikhantering har företaget Transart AB nyligen köpt ett lagersystem av systemleverantören Ongoing Warehouse AB.

2009-08-11Läs hela artikeln

Visma och Ongoing förenklar logistikhanteringen

Visma Spcs, Sveriges ledande leverantör av ekonomiprogram till små och medelstora företag och Ongoing Warehouse AB - specialiserat på ett standardiserat, webbaserat warehouse-system - startar samarbete. Samarbetet innebär att företagens respektive produkter kopplas ihop med varandra vilket bland annat gör att företagare kan lägga order i Visma som sedan elektroniskt skickas över till Ongoings lagersystem. Första kunden som kommer att använda Visma integrerat med Ongoing är Multibrackets Europe AB.

2009-04-27Läs hela artikeln

Transport- och logistikföretaget Skubbet AB är ny kund

Transport- och logistikföretaget Skubbet AB utvecklar sin verksamhet med modernt lagersystem!

2008-10-13Läs hela artikeln

Unifaun AB och Ongoing Warehouse AB startar samarbete

Unifaun AB, Sveriges ledande leverantör inom transportadministrativa system och Ongoing Warehouse AB - specialiserat på ett standardiserat, webbaserat warehouse-system - startar samarbete. Samarbetet innebär att företagens respektive produkter integreras med varandra för att förenkla för lager- och logistikföretag att bl. a beställa transporter. Första kunden som kommer köra de båda systemen integrerade är logistikföretaget Elogistik.

2008-09-18Läs hela artikeln

Tranås Åkeri - ny kund

Tranås Åkeri har köpt lagersystem av Ongoing . Systemet som heter Ongoing Warehouse är ett modernt, webbaserat  ”Warehouse Management  System” som hanterar Tranås Åkeris lager- och logistikverksamhet, bla kundinformation, avtal/ prissättning, inleveranser, plock, utleveranser och fakturering.

2008-09-08Läs hela artikeln

Ongoing har ny hemsida

Ongoing Warehouse AB har valt att helt fokusera på sitt starkaste område, nämligen sitt moderna och standardiserade warehouse-system Ongoing Warehouse. Med anledning av detta har vi lanserat en ny hemsida där vi löpande lägger ut information som kan vara nytta för våra kunder och partners.

2008-05-19Läs hela artikeln