Arbeta på Ongoing

Funderar du på att byta jobb? Eller är du nyutexad från Chalmers? Ongoing Warehouse växer stadigt! Vi har blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri, samt till "Superföretag" av Veckans Affärer. Vi har ett löpande inflöde av nya kunder i Sverige - och också i Norge, Finland, Danmark och andra europeiska länder. Samtidigt utökar våra befintliga kunder användandet av vårt WMS-system. Ongoing söker därför dig med intresse och erfarenhet inom både system/IT och kundkontakter. Vi söker dig som är nyutexaminerad eller arbetat några år med mjukvara och ser fördelar med att arbeta i en "bred" roll nära våra kunder. 

Vi har kontor i en 20-tals villa i Johanneberg i centrala Göteborg. Därifrån bedrivs verksamheten i rymliga och trivsamma lokaler. Kontakta gärna mig för mer info eller en träff. Samuel Kjellberg, +46 (0)31-709 30 72, samuel.kjellberg(at)ongoingwarehouse.com.

Nedan visar vi de tjänster vi söker för tillfället. Har vi för inget just nu som passar dig är du välkommen att skicka spontanansökan till oss.

IMG_2862

Kontorshuset A Working Lab ger extra allt och plats att växa

För att kunna fortsätta växa och rekrytera fler kollegor flyttar vi efter sommaren 2019 till nybyggt kontor vid Chalmers. Vi kommer hyra våningen längst upp i kontorsfastigheten A Working Lab, som blir mer än ett vanligt kontor: "en samverkansmiljö skapad för innovativa krockar mellan företag, forskare och studenter från hela världen". 

Läs mer om oss och flytten till den nya lokalen - Kontorshuset A Working Lab ger extra allt och plats att växa

Utvecklande Systemspecialist med kundfokus

Trivs du med blandningen av utveckling och kundkontakt samt att det egna ansvaret kompletteras med samarbete och teamkänsla? Då är det kanske dig vi söker. Ongoing Warehouse växer så att det knakar och behöver dig!
Ongoing Warehouse är ett mjukvaruföretag som är Nordens ledande leverantör av WMS-system inom 3PL men skall nu bli ännu större och ännu bättre med hjälp av DIG!

Arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för dina egna kunder och hjälpa dem att anpassa integrationer till e-handelslösningar och affärssystem samt att effektivisera sina logistikflöden. Produkten är ett webbaserat standardsystem som du har möjlighet att vara med och utveckla i löpande takt med kundernas krav och önskemål. Ditt arbete involverar att fånga upp och realisera kundernas behov, genom nya eller existerande lösningar.

Du sitter i våra trevliga i lokaler i Johanneberg (Göteborg) där vi i en miljö med högt i tak (både bildligt och bokstavligt) hjälper varandra att bli bättre. Du får introduktion och hjälp att successivt komma in i systemet och kundernas behov.

Profil

Vi tror att både du med utbildning och några års arbetslivserfarenhet och du som är nyutexaminerad kommer att trivas med hos. Du har intresse och kompetens inom både systemutveckling, affärsverksamhet och kundkontakt. Du är inte rädd att skapa nya kontakter och bygga nya långsiktiga relationer Vi arbetar i Microsoftmiljö. Din personlighet och attityd betyder minst lika mycket som din kompetens.

Som person är du ansvarstagande, drivande och social. Vi tror på att arbeta i en ödmjuk och prestigelös miljö där du kan bidra med ditt noggranna, energiska och målinriktade arbete. Du har förmågan att samarbeta med andra och kan uttrycka dig på både svenska och engelska i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Extra meriterande är om du talar ett tredje Europeiskt språk.

Ongoing Warehouse är specialiserat produktbolag som utvecklar ett webbaserat WMS-system (Warehouse Management System) för logistikföretag verksamma inom tredjepartslogistik (3PL). Vi har idag (jan 2018) drygt 200 kunder och över 2 200 företags varuflöden körs dagligen i systemet. Vi har varit igång i 10 år och är idag marknadsledande i Norden inom vår nisch. Vi växer snabbt, med bra lönsamhet, och behöver därför anställa fler medarbetare. Vi trivs tillsammans och behöver hitta fler som vill trivas och växa med oss.

Kontaktperson: Samuel Kjellberg, Operativ Chef (COO), +46 (0)31-709 30 72, samuel.kjellberg@ongoingwarehouse.com

Padeltennis

Det är viktigt att trivas och må bra på jobbet

 • Frukost, mackor, dricka och frukt. Ett välfyllt kylskåp
 • Gemensamma luncher
 • Unga och duktiga medarbetare
 • Flexibla arbetstider och ingen övertid
 • Privat sjukvårdsförsäkring
 • Gymkort
 • Träning under arbetstid
 • Bordtennis
 • Ergonomiska arbetsplatser
 • Medlem i Hills Golf & Sports Club, GLTK och Landala Squashklubb
 • Egen parkering