Integrationer

För att skapa riktigt effektiva logistikflöden så är det möjligt att koppla ihop Ongoings webbaserade WMS med andra system, till exempel affärssystem, webbshoppar och transportsystem. Syftet med integrationer är att få bort så mycket manuellt jobb som möjligt, minska ledtider och minska risken för fel. Med en integration med ett affärssystem eller en webbshop så blir ordrar tillgängliga för lagret nästan omedelbart, vilket minskar tiden från beställning till leverans.

Exakt vem som ansvarar för integrationen beror på vilket externt system det rör sig om.

Ongoing har ett standardiserat gränssnitt för integrationer (API). Detta gör det möjligt för vilket externt system som helst att skicka information till Ongoing, och även hämta ut information. Du bestämmer själv vem som har tillgång till API:et för just ditt Ongoingsystem, så du kan anlita en konsult eller låta en egen utvecklare göra integrationen. För mer information om vårt API, var vänlig se vår utvecklarsida.

Vi har flera partners som har använt vårt API för att skapa färdiga kopplingar från andra system till Ongoing. För mer information om dessa partners och vilka system det rör sig om, klicka här.

Utöver de kopplingar som våra partners har byggt, så har vi själva byggt ett stort antal kopplingar till mer standardiserade affärssystem, webbshoppar och transportsystem. Klicka här för att se listan över de system som vi själva integrerar till.